+210 6646 644 | Καλέστε μας για Δωρεάν μελέτη

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

  • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Το οικολογικό μας προφίλ

Περιβάλλον

H εταιρεία μας επιλέγοντας να ακολουθεί τις νέες τάσεις κατασκευάζει και εμπορεύεται φιλικά προς το περιβάλλον προ'ι'όντα όπως κουφώματα, ρολά, σίτες κ.α. χρησιμοποιώντας στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ανακυκλώσιμα υλικά, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας. Για τη θέρμανση και τη ψύξη στα ελληνικά νοικοκυριά απαιτείται το 70% της συνολικής ενεργειακής τους κατανάλωσης. Τα κουφώματα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουμε καθημερινά προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις επιθυμητές συνθήκες διαβίωσης εντός των κτιρίων, τουλάχιστον ως προς την εσωτερική θερμοκρασία. Οι πόρτες και τα παράθυρα ευθύνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό για την απώλεια θερμότητας από τον εσωτερικό χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ για είσοδο της θερμότητας από το περιβάλλον κατά τους θερινούς μήνες.

Προκειμένου λοιπόν να διορθώσουμε την όποια αλλοίωση της επιθυμητής εσωτερικής θερμοκρασίας, καταναλώνουμε ενέργεια μέσω θερμαντικών σωμάτων ή ηλεκτρικών συσκευών. Η κατανάλωση αυτή μπορεί να μειωθεί αρκετά, αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα με αντίστοιχα νέας τεχνολογίας κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπτόμενα προφίλ, τα οποία φέρουν την κατάλληλη υάλωση και πληρούν τις απαιτήσεις της Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων. Τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων νέας τεχνολογίας, πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας που μπορούν να προσφέρουν μέσω της μείωσης χρήσης θερμαντικών ή ψυκτικών συσκευών σε κατοικίες, είναι κάτι παραπάνω από αρκετά.

Τα πρωτοποριακά συστήματα AVATON

Έχοντας διανύσει την τελευταία δεκαετία μελετώντας την τεχνολογία των υψηλής ορατότητας κουφωμάτων αλουμινίου, τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων κατασκευών και εστιάζοντας συγκεκριμένα στα μειονεκτήματα που μέχρι σήμερα αυτή η τεχνολογία μας έχει επιδείξει, καταφέραμε να σχεδιάσουμε τα καινοτόμα συστήματα AVATON. Ενσωματώνοντας τους μικρότερους δυνατόν οδηγούς οι οποίοι ειναι πλήρως εντοιχισμένοι, πλέον η οπτική ενοποίηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου γίνεται πραγματικότητα.

Βασικός στόχος στον σχεδιασμό των συστημάτων υπήρξε η ελαχιστοποίηση των κατασκευαστικών αναγκαίων υποδομών. Ως τελικό αποτέλεσμα αυτού όλα τα συστήματα AVATON μπορούν να τοποθετηθούν σε υφιστάμενες αλλα και νεοσύστατες οικοδομές απροβλημάτιστα και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η ειδική σχεδίαση των συστημάτων με δυνατότητα και τριπλής υάλωσης Ug=0.5 εξασφαλίζει τον χαμηλότερο δυνατό συντελεστή Uw με θεαματική ενεργειακή απόδοση.

Σχετικά με εμάς

H εταιρεία Ecologic.al εξειδικεύεται στα Κουφώματα Αλουμινίου κατέχωντας εμπειρία 20 ετών στον κλάδο των κατασκευών και του εμπορίου. Στόχος μας η διάθεση ενεργειακών κουφωμάτων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  info (@) ecologic-al.gr
  +30 2106646644
  +30 2106646682
 Λεωφ. Βουλιαγμένης 51, Γλυφάδα

Τελευταία νέα

08
Ιουλ2015

Αποκλειστική διάθεση

Ιστορική συμφωνία αποκλειστικής διάθεσης των πρωτοποριακών minimal frame συστημάτων AVATON στην Ελλάδα.

26
Ιαν2016

Απονομή Δ.Ε. Ο.Β.Ι.

Απονομή απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την καινοτομία των συστημάτων AVATON

10
Νοε2017

νεο showroom

Δημιουρία showroom για τα νέα συστήματα AVATON στην έκθεση της Λ. Βουλιαγμένης 51, Γλυφάδα.

08
Φεβ2018

ift rosenheim

Γερμανικές πιστοποιήσεις του Ευρωπαικού ινστιτούτου IFT Rosenheim για τα συστήματα AVATON.

«
»

Οι συνεργάτες μας

  • Alumil
  • Elvial

Πρόσφατα Έργα

  • Lyo Boutique Hotel Mykonos
  • Royal Myconian Villas
  • Κατοικία στην Βουλιαγμένη
  • Κατοικία στην Βάρη