+210 6646 644 | Καλέστε μας για Δωρεάν μελέτη

Πώς να Eπιλέξετε το Kατάλληλο Kούφωμα

Οι ανάγκες για φυσικό φωτισμό, ηχομόνωση, θερμομόνωση, ασφάλεια, εξοικονόμηση χώρου και κόστους είναι οι παράγοντες που ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να εξετάσσει προσεχτικά, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή για το χώρο του και η οποία θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες και την αισθητική του.

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία αποτελούν ο σχεδιασμός του κτιρίου, οι διάφορες ιδιαιτερότητές του, καθώς και οι εξωτερικές συνθήκες. Προσοχή τέλος, πρέπει να δοθεί και στο επιθυμητό από τον ενδιαφερόμενο άνοιγμα του κουφώματος. Για παράδειγμα, ένα "ελαφρύ" σύστημα έχει περισσότερους περιορισμούς ως προς το άνοιγμα τοποθέτησης από ένα αντίστοιχο "βαρύ" σύστημα που προσφέρει περισσότερες λύσεις εφαρμογής

Μοιράσου την εμπειρία σου με την Ecologic.Al:

Χαρακτηριστικά τύπων κουφωμάτων

  • Ανοιγόμενα κουφώματα
  • Προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, μεγάλη ασφάλεια, διατίθενται σε πολλούς τύπους και σχέδια και δέχονται τζάμι, σίτα, πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Προσφέρουν όλο το άνοιγμα, αλλά απαιτούν πλεόνασμα χώρου εσωτερικά στο σημείο που τοποθετούνται. Αυτός ο τύπος κουφωμάτων είναι σήμερα η πρώτη επιλογή και συνήθως χρησιμοποιείται σε ειδικούς χώρους, εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικές και οικίες πολλών τετραγωνικών. Επίσης είναι ιδανικά για παραδοσιακές κατασκευές. Διατίθενται σε απλές ή θερμομονωτικές σειρές. Από οικονομικής άποψης είναι ακροβότερα από τα συρόμενα, ωστόσο προσφέρουν απεριόριστες εφαρμογές και ορθές λύσεις σε κάθε περίπτωση, ενώ σε αυτά μπορούν να εφαρμοσθούν αξεσουάρ και μηχανισμοί. Με αυτόν τον τρόπο και οι πιο απαιτητικές ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν στο μέγιστο.

  • Συρόμενα κουφώματα
  • Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της κατηγορίας είναι η οικονομία χώρου που προσφέρει. Επομένως, είναι λογικό να χρησιμοποιούνται επί το πλείστον στις μαζικές κατασκευές. Τα συρόμενα κουφώματα είναι ένα ιδιαίτερο γνώρισμα της ελληνικής αγοράς και καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος της κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80. Οι σημερινές σειρές είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, ενώ διαθέτουν αξιοσημείωτη μόνωση και κυκλοφορούν και σε θερμομονωτικές σειρές. Δέχονται επίσης τζάμι, σίτα, πατζούρι ή ρολό εξωτερικά. Μπορούν να είναι εξωτερικά του τοίχου ή χωνευτά (προσφέροντας όλο το άνοιγμα). Μπορούν ακόμη να είναι δίφυλλα που ενώνονται στο κέντρο του ανοίγματος ή επάλληλα που κινούνται το ένα πάνω στο άλλο και πολύφυλλα με αντίστοιχη λειτουργία.

Σχετικά με εμάς

H εταιρεία Ecologic.al εξειδικεύεται στα Κουφώματα Αλουμινίου κατέχωντας εμπειρία 20 ετών στον κλάδο των κατασκευών και του εμπορίου. Στόχος μας η διάθεση ενεργειακών κουφωμάτων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  info (@) ecologic-al.gr
  +30 2106646644
  +30 2106646682
 Λεωφ. Βουλιαγμένης 51, Γλυφάδα

Τελευταία νέα

08
Ιουλ2015

Αποκλειστική διάθεση

Ιστορική συμφωνία αποκλειστικής διάθεσης των πρωτοποριακών minimal frame συστημάτων AVATON στην Ελλάδα.

26
Ιαν2016

Απονομή Δ.Ε. Ο.Β.Ι.

Απονομή απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την καινοτομία των συστημάτων AVATON

10
Νοε2017

νεο showroom

Δημιουρία showroom για τα νέα συστήματα AVATON στην έκθεση της Λ. Βουλιαγμένης 51, Γλυφάδα.

08
Φεβ2018

ift rosenheim

Γερμανικές πιστοποιήσεις του Ευρωπαικού ινστιτούτου IFT Rosenheim για τα συστήματα AVATON.

«
»

Οι συνεργάτες μας

  • Alumil
  • Elvial

Πρόσφατα Έργα

  • Lyo Boutique Hotel Mykonos
  • Royal Myconian Villas
  • Κατοικία στην Βουλιαγμένη
  • Κατοικία στην Βάρη